Menstruációs történetek?
Köszönöm, sokat segitettetek
2. Igen, el tudom képzelni :'D
Edzőtábor (aikido), kb 18 éves lehettem... nem szerettem a tmpont, megpróbáltam betéttel túléni..Volt egy szír srác, aki minden táborban ott volt. Marhára tetszett, nagyon jókat beszélgettünk angolul. (Fizikus volt, sok minden dolgot mesélt, amitől elalétam:))
Együtt edzettünk. Amikor az a nyavajás betét valahogyan megfordult és a ragasztója úgy becsípte a nunusom, hogy azt hittem ott halok meg...Próbáltam észrevétlen kihúzni..semmi... majd megint, semmi... egyre jobban fájt, már sántítva mozogtam, következő mozdulatnál egy szőrszálat csípett be én meg ordítok, rángatom a gatyámat... srác, félig ijedten, félig röhögve kérdez: is everything ok???? én csak egy fájdalmas "yes"-t préseltem ki, majd leszaladtam a szőnyegről, be a wc-re.. potyogtak a könnyeim...
aznap este aikidos buli... azért odasomfordáltam, hátha nem lesz ott... hát ott volt... menekültem volna, de egy nagy kacsintás és mosoly, majd szerencsére ennyiben is maradt a téma...azóta szőrtelenítek..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!