A kis szeméremajkam egyik oldalon fel van dagadva mit tegyek?
Figyelt kérdés
szerintem azért van mert rosszul vettem fel az alsóneműt és az egész nap dörzsölte. el fog múlni vagy van valami amivel el tudom múlasztani ? vagy inkább minél hamarabb szóljak anyunak? nem nagyon akarok neki szólni de nem tudom hogy az ilyen mennyire veszélyes.2015. aug. 13. 17:28
1/3 anonim válasza:
Szépen mosakodj meg, használhatsz esetleg egy kis kamillás főzetet is, ha nem vagy érzékeny a kamillára, töröld magad meg és vegyél fel valami nem túl szoros holmit (régebbi bugyi, ami kicsit kinyúlt, vagy laza pizsamanaci, sort, ami nem dörzsöl ott. Egy napon belül javulnia kellene, ha csak kidörzsölődés, addig ne hordj semmit, ami irritálja (pl. nagyon szoros), míg rendbe nem jön. Ha nem javul, vagy rosszabbodik, akkor szólj anyudnak.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi , kicsit megnyugtattál hogy talán és is tudok vele valamit kezdeni:)
2015. aug. 13. 17:59
3/3 anonim válasza:
Tartsd tisztán, valószínűleg kidörzsölődött.
esetleg kend be bőrsarjasztó krémmel, pl. körömvirág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!