Mi lehet vele? (Csajok válaszát várnám)
Baratnőmnek már több mint egy hete késik mi lehet a gond?
Nemterhes tesztet csinalt de miert késik neki?
Nekem egyszer három hetet késett, gyakorlatilag kimaradt. Egy hét késésem ritkán, de máskor is előfordult, másfél hétnél már kezdtem idegeskedni, két hétnél már parázni. Elvileg nem eshettem teherbe, mert védekeztünk a barátommal, de két és fél hétnél megcsináltam a tesztet, negatív lett. Két napra rá megjött. :)
Azóta sem tudom, mi okozta eredetileg, de a megjön-nemjönmeg para tuti rátett és késleltette. Bármi késleltetheti, főleg, akinél amúgy sincs beállva napra pontosan. Ha sokszor előfordul, érdemes elmennie egy laborvizsgálatra, mert például pajzsmirigy probléma is okozhat ilyesmit.
Nem mindig mutatja a terhességi teszt. Szex után 14 nappal már mutathatja. Nem lehet, hogy túl hamar csinálta?
Amúgy eléggé szarban vagy. Ennyire ökör hogy lehet 2 ember, hogy egy gumit sem húznak?! Az előváladékban is van spermium, ugye tudod, kicsi csillag?
Csak gratulálni tudok, hogy ennyire felelőtlenek vagytok. Egy 12 db-os gumi 2000 Ft, ennyit szánj már magatokra. Nem egyszerűbb, mint így idegeskedni állandóan?
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!