Hsxs kérdése:
Mikor nektek meg van mennyire befolyásolja a mindennapotokat?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy csináljátok a szokásos dolgotokat, vagy esetleg valami eltérő? Mit csinálnátok ha mondjuk egy 18órás busz túra esne arra a napra?2015. aug. 11. 23:01
1/4 anonim válasza:
Nekem amikor megvan, nagyon szokott görcsölni, ezért ha 18 órás busztúra esne arra a napra, lemondanám. De a mindennapjaimat nem igazán befolyásolja, mivel akkor szoktam szedni görcsoldó tablettát.
2/4 anonim válasza:
Kb semennyire. Szerencsére nem szoktam görcsölni, émelyegni, szédülni és stb. Néha egy kicsit gázos vagyok, de ennyi.
18 órás busztúra alatt viszont törne az ideg, akár menstruálok akár nem.
Egyébként meg vinnék magammal kellő mennyiségű intimtermékeket és amikor megállna a busz "tisztába tenném" magam. Az intim vagy babatörlökendő ilyenkor nagy kincs, és kész felüdülést nyújt, főleg annak aki betétet használ.
3/4 anonim válasza:
Nekem olyankor többször kell pisilnem, fáj a hasam sokszor...meg úgy kellemetlen az egész.
hát 18 órás útnál...szívás de kibirnám ha muszáj. :/
4/4 anonim válasza:
Semmit nem befolyásol, ugyanúgy csinálok mindent. Néha görcsöl a hasam, és persze olyankor nincs szex. Nagyjából ennyi a különbség.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!