Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mai világban nagyon gáz, ha...

A mai világban nagyon gáz, ha még majdnem 21 évesen is szűz vagyok?

Figyelt kérdés

20/L

(privátokat nem kérek)

2015. aug. 11. 15:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. aug. 13. 00:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ennyi vagyok, meg szűz is. Én gáznak érzem, főleg amikor már a 16 évesek élnek komoly kapcsolatban, én meg kézfogásig se jutottam senkivel se. Nem tudom hogy lesz-e valaha kapcsolatom, és ha lesz, hogy fogom ezt elmondani, mert én cikinek érzem.
2015. aug. 14. 08:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne az????

Nehogy bedőlj a "valósítsd meg önmagad" típusú szerencsétlenek tanácsainak, véleményüknek!

2015. aug. 15. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Pedig nem gáz ezt hidd el!

Sok korodbeli,meg nálad fiatalabb is csak hazudja hogy már nem szűz,mi is ezt tettük és volt akiről a viselkedése,híre miatt úgy gondoltuk ri bi,de aztán orvosnál derült ki hogy bizony 23 évesen is az volt még.

Sokan hazudoznak,és sok srác is van akik szintén miután középsuliból kimaradtak jöttek össze lánnyal.

Tudod mondani bármit lehet.

2015. aug. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!