14 éves vagyok es lány. állandoan fehér folyásom van és nem jött meg a menszeszem már 2 és fél honapja szerintetek? (Szűz vagyok)
A te korodban normális, hogy késik a menzesz. A fehér folyás nem büdös vagy túrós? Ha az, akkor lehet fertőzés és akkor azt kezelni kell.
Ha nem ilyen, akkor nyugi, majd megjön egy idő után :)
A fehér folyás a peteérés és a mensi elött küzvetlen szokott lenni, vagy ha valami fertözésed van. Fertözésnél viszont ott az égetö, fájó, viszketö érzés is, és általában nem fehér hanem sárga színü.
A mensi késése hormon problémára utal, ami tini korban teljesen normális. Ha fáj, viszket, ég oda lent akkor mindenképpen jelezd anyukádnak és menjetek orvoshoz. Ha 5-6 hónapig kimarad megint érdemes orvoshoz menni.
Csak viszketni szokott...kicsit kínos kifejezés ez ..
de ápolom magam!!!
szerintem a viszketés azért van mert borotvalom odalent!!!
Több tünetem nincs csak viszket de sztem a borotbalastol van
Sztem nem turos ahogy az elso valaszolo irta csak olyan ragados az nem baj??
Könnyen eldöntheted hogy mitől viszket.
A borotválástól az egész borotvált terület,
fertőzéstől pedig csak a hüvely, hüvelybemenet és közvetlen környéke.
Csak ahol borotvalom!!
és ha már nö a szőr ujra rajta akkor szűr ...elég kínos igy nkm
De borotválástól viszkethet,nekem is szokott és rákérdeztem a nőgyógyász mondta és nem igazán tartja jó dolognak a borotválást.
A fehér folyás,fehêr és átlátszó színű lehet és ha száradni kezd sárgássá válik,tehát az sem feltétlenül fertőzésre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!