Lacafaca1212 kérdése:
Nem tudom eldönteni, hogy gombám van-e vagy felfáztam? ://
Figyelt kérdés
Sűrűn kell mennem pisilni, illetve olyan érzés van az alhasamban, mint menstruációkor (bár ez kissé tompább) nincs más színű folyásom és nincs is szaga. Viszont múltkor mikor kitöröltem olyan mintha megvágtam volna vagy nem tudom, lett egy kis vágás és az viszket... kenem de mivel pont ott a gátnál van így folyton "szétszakad" vagy nem akar olyan gyorsan gyógyulni és már nem tudom, hogy hol viszket pontosan. Ha gombám van hol kellene viszketnie2015. aug. 10. 13:54
1/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt a kérdőjel az utolsó mondatról
2015. aug. 10. 13:55
3/6 A kérdező kommentje:
Ott hogy néz ki egy vizsgálat? 16 éves vagyok sosem voltam még és félek:( Anyukámmal nem olyan a kapcsolatom, hogy ezt meg tudjam beszélni
2015. aug. 10. 14:03
4/6 anonim válasza:
Csomó kérdés van itt az első nőgyógyászati vizsgálatról, keresgélj.
16 évesen szerintem szülő nélkül is elmehetsz.
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen női orvost keress ha megteheted, mert azért az első vizsgálat nagyon nem könnyű, fizikailag és lelkileg meg pláne.
6/6 anonim válasza:
Utolsó: ez teljesen egyénfüggő. Férfi dokim van, az első alkalommal egy kis izguláson és szégyenlősségen kívül semmi nem volt, teljesen pozitív emlékként maradt meg. Úgyhogy ne ijesztgesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!