Tényleg van ilyen a nőknél menstruáció előtt?
6. hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel -első hosszútávú kapcsolatom-, akivel egyébként jól megvagyunk, de havi egyszer már-már a szakítás széléig sodorja a hormonzavara. Az van, hogy menstruáció előtt egyszerűen nem tudok hozzászólni, mert nem válaszol normálisan. Bármit teszek, az rossz, de ő meg úgy beszél velem ilyenkor, hogy mást már biztos pofán vertem volna. Minden egyéb időszakban, tök normális, aranyos lány, de ilyenkor nem lehet vele beszélni. Abszolút nem zavarja a dolog, azt mondja, fogadjam el, hogy havi egyszer ez van, de engem meg az zavar baromira, hogy nem zavarja és hiába próbálok segíteni neki, még rosszabb lesz a helyzet és ez még jobban idegesít. A kapcsolat elején fogamzásgátlót szedett és attól annyira megváltozott, hogy egyszer ténylegesen szakítottunk, olyan volt a viselkedése, mintha tök más személyiség lett volna, mint, akit megismertem, abbahagyta a szedését és utána megint normális lett.
Normális ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!