Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon nagy dudor a nemiszerve...

Nagyon nagy dudor a nemiszervemen. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy nagyon nagy dudor van a kis es nagyajkam kozti reszen,jobb oldalt. Az egesz nagyajkam bevan dagadva a jobb oldalon. Borzasztoan faj,menni sem birok. Segitsetek,mi lehet ez?

16/l

2015. aug. 7. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

Sürgősen fordulj orvoshoz, akár ügyeletre!

Nekem elsőre Bartholin mirigy cisztának tűnik, azt viszont műtik, mivel 1-2 nap alatt képes egy egész alma nagyságúra megnőni, ami meg hát igen rossz dolog.

De ettől függetlenül lehet más is, szóval mindenképpen orvos, sürgősen!

2015. aug. 7. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Hetfon tudok orvoshoz jutni csak!:o
2015. aug. 7. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szenvedj vele.
2015. aug. 7. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem, már kétszer, barthilin mirigy ciszta volt. Az első magától elmúlt, mire orvoshoz kerültem, már csak borsónyi volt (szombat reggelre jött elő és kedd este van a dokimnak magánrendelése, skkor tudtam menni) pedig előtte szilva nagyságú volt. A dokim akkor azt javasolta, ha újra előjönne, akkor vegyek kamillás ülőfürdőt. Legközelebb így is tettem, akkor nem is nőtt meg olyan nagyra, "leszívta" a kamilla, ahogy a dokim fogalmazott.
2015. aug. 7. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2. valaszolo,sajnalom,hogy a hetvegn nem rendel a nogyogyasz,ezert hetfon tudok elmenni. En sem szeretnsk szenvedni,de nem tudok mit tenni.Koszonom a jokivansagod,duljon rad a meggyfa.
2015. aug. 7. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
A kamillas dolog eleg jol hangzik,ki is probalom. Koszonom szepen!
2015. aug. 7. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

A kórházban van szülészet-nőgyógyászat, ott vannak hétvégén is!

Nekem is volt ilyen, csak nekem kicsi volt a dudor és tudod mit csináltak? Előre jegyeztek műtétre, pár napra rá!

Egy szerencsém volt, hogy valóban magától elmúlt.

De az orvos mondta szó szerint, hogy ha el nem múlik, akkor ezt műteni kell, ugyanis egy almányi nagyságúra meg tud nőni és ülni nem tudsz a fenekeden és mocskosul tud fájni!

Szóval lehet lepontozni, de ki tudja, hogy mi bajod van. Ez csak egy tipp volt. És ha te nem a szerencsések közé tartozol, akkor mi van? Megvárod, míg ülni sem tudsz?

Remélem jobban vagy már, de legközelebb akkor ha nem tetszenek a válaszok, akkor inkább ne is kérdezz!

Ja, és nyugodtan pontozd le ezt a válaszomat is!

2015. aug. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!