Antibiotikum intim fertőzésre?
Sziasztok!
Előre is megköszönném az értelmes válaszokat :)
Külföldön dolgozom itt nincs perpill lehetőségem nőgyógyászhoz menni 2 hét míg haza megyek.
Fertőzésre gyanakszom (sárga kellemetlen szagú folyás:S), a kérdésem az lenne, hogy az antibiotikumok minden ilyen bakteriális fertőzésre jók?
Van egy bontatlan dobozom ami másra volt felirva, de ha azt beszedném ugyanúgy hatna? (természetesen tudom, hogy a hüvely flórát vissza kell utána állitani).
Valakinek tapasztalat? Esetleg tipp, hogy mi okozhatja?
Előre is köszönöm :)
ui: nem tudom számit e valamit de a ph érték a hüvelyemen belül megfelelő (megmértem), a szag hüvelybe nyúlva nem érezhető, ajkak között és a tisztasági betéten :S
a legelején csináltam egy gombás kezelést canesten 3 napos kúppal+1 hétig kentem a krémmel de megmaradt :/
2 hét és megyek orvoshoz de nagyon zavaró, hátha valaki már tapasztalta :/
köszönöm a gyors választ :)
épp ezzel van a gondom, hogy mikor hazamegyek a párom vár, azért is szeretnék valami gyógymódot találni. :/
Van, hogy nem jelentkezik fél napot majd elkezd a szag "jönni", hiába mosakodok minden wc után.
De van, hogy megfürdök és rá 2 órára már nagyon kellemetlen.
Munkahelyen meg nem mindig van alkalmam a teljes tisztálkodásra nap közben.
Még egyszer köszönöm a tippet is :)
most ez lehet hülyeség lesz ne vessetek meg érte :)
Betadine kenőcsöm mindig van, ajkak környékén kenni vajon ha külsőleges a fertőzés hathat? Probát megér, nem lesz következmény? :)
ismét köszönöm a választ utána néztem, tényleg hüvelygyulladásra utaló tünetek, szerintem még ma megyek és beújitok egy betadine hüvelykúpot + protexin gynophilus-t remélem itt is kapok :D
Nagyon köszönöm :)
Ha már megindult a tisztulási folyamat, Én nem kurkálnák bele, hagynám, amíg a szervezet elvégzi a dolgát.
Ha vegyületekkel megzavarjuk a folyamatot, abból később más problémák is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!