Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha a hüvelykrémes...

Mit tegyek, ha a hüvelykrémes applikátort nem tudom feltenni?

Figyelt kérdés
Gombám van,és erre kaptam a hüvelykrémet,már 2 napja használom,de 1. nap csak 3 cm-re sikerült feltenni,2.nap meg 5 cm-re.Próbáltam állva,hanyatt fekve,felhúzott lábakkal,mindenféle szögből.Már fél órája szenvedtem vele,de mindig beleütközök a hüvelyfalamba,fájt is picit,hiába próbálok helyezkedni "ott bent",5 cm-nél nem sikerült mélyebbre tenni. Szüz vagyok még,ezért vagyok ilyen szűk.A kérdésem az,hogy ha 5 cm-re sikerült feltenni,még akkor is hat?Milyen praktikák vannak arra,hogy mélyebbre tudjam tenni?
2015. aug. 6. 15:01
 1/3 A kérdező kommentje:
És az lemaradt,hogy 15/L.
2015. aug. 6. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Lazíts! Az applikátort finoman told ferdén hátra és felfelé, ugyanis ilyen a hüvely iránya. Ne erőltess semmit, ha ellenállást tapasztalsz, változtass egy kicsit az irányon. Hamarosan rá fogsz érezni.

Így is hat valamennyire, de nyilván a legjobb az lenne, ha sikerülne normálisan használni. Szerintem próbáld egy már elhasznált applikátorral kitapasztalni a dolgokat, nehogy elpazarold a gyógyszert.

2015. aug. 6. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszod! :)
2015. aug. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!