Mivel enyhíthetem a panaszomat?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászom nyaral 11.én tudok menni legközelebb hozzá, addig is adjatok tanácsot, kérlek. Hányásos, hasmenéses víruson vagyok túl antibiotikumos kezeléssel, 2 napja szörnyen viszket és ég odalent, párommal gumival védekeztünk, de most kifejezetten fájt az együttlét. Gomba tüneteit vélem felfedezni, mára már folyásom is volt.Canesten krémmel kentem, egy pár óráig jó is volt nem viszketett. Mit tegyek?2015. aug. 6. 13:00
11/14 A kérdező kommentje:
borzasztó kellemetlen dolog. Bárcsak ne vettem volna be az antibiotikumot. Pont ettől féltem :(
2015. aug. 6. 13:34
12/14 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy antibiotikumtól gombás leszel, felháborító, hogy az antibiotikumot felíró orvos erre nem figyelmeztetett. Sokszor arra gondolok már, hogy ez szándékos, azért hogy hagy keressen a nőgyógyász kollega is... Hüvelyflóra helyre állitó nélkül nem szabad antibiotikumot szedni!! Vegyél gyógyszertárban és Canesten combit is. 3-4 nap alatt rendben leszel.
13/14 A kérdező kommentje:
Vettem Canesten Kombi Uno-t, este fel is helyezem a tablettát, nagyon szépen köszönöm a segítséget! Remélem mielőbb rendben leszek.
2015. aug. 6. 14:34
14/14 A kérdező kommentje:
lekopogom, már sokkal jobb :)
2015. aug. 7. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!