Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba, vagy más fertőzés?

Hüvelygomba, vagy más fertőzés?

Figyelt kérdés
Úgy 2 héttel ezelőt volt hüvelygombám, de azt kikezeltem. Viszont a hüvelyemben kezdett el viszektni, szeretkezés maga a pokol, annyira fáj a behatolás nem is beszélve róla, hogy a pisilés egy rémálom. Egyszerűen odalent semmi sincs rendben, csak nem tudom mi lehet.
2010. márc. 7. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez valami másik fertőzés lesz, feltétlenül menj vissza a nődokihoz, mert a viszketés, vizeléskor fájdalom és a fájdalmas közösülés fertőzésre utalhat.
2010. márc. 7. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
és mivel kezelted ki a gombád? krémmel? mer akkor az a baj. a gombát nemcsak külsőleg kell kezelni. valszeg elhatalmasodott már rajtad, azért vannak ezek a tünetek. javaslom menj nőgyógyászhoz végre.
2010. márc. 8. 01:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Canesten combival kezeltem ki. Az be is vált egy ideig de miukor mensizni kezdtem hüvelyben kezdett viszketni és az már eléggé elviselhetetlen érzés.
2010. márc. 8. 16:02
 4/4 anonim válasza:
Ha a párod nem kezeltétek ő simán vissza fertőz! na meg nem ártana egy nőgyógyászati vizsgálat, hogy ha esetleg nem hüvelygomba, akkor csináljanak egy vírustörzs vizsgálatot, és utánna egy könnyen kikezelnek....és hát biztosan a párod is kap majd valami gyógyszert.
2010. márc. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!