Ismertek olyan lányt/nőt, akinek 14 éves, kamasz korában kicsi, (szinte semmi) majd pár év múlva normál méretű mellei lettek?
Én is ilyen voltam. Szerintem nem csak a korod számít, hanem a genetikai adottságaid és a hormonháztartásod állapota is.
14 és fél voltam, amikor középsuliba mentem, de nekem sem volt semmi mellem. Az A kosár is csak erős jóindulattal kellett, a legnagyobb szivaccsal kitömött melltartókat vetettem meg magamnak, csakhogy kicsit nagyobbnak tűnjön a mellem.
Picivel 15 múltam, amikor először megjött, az én melleim akkor nőttek meg hirtelen és nagyon. Amikor érettségiztem, E kosaras melltartókat hordtam. Még az volt nagy változás, amikor fogamzásgátlót kezdtem szedni, feljött rám 6-7 kiló, egy része a melleimre. Azóta viszont ciklus közben is változik a méretük, van pár kicsit kisebb melltartóm, ami amúgy jó, de mielőtt megjön, akkor nagyon kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!