Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ennek az oka? Terhess...

Mi lehet ennek az oka? Terhesség is lehet a hatterben?! Sos!

Figyelt kérdés

Alig 2 -3hete veszítettem el a szuzessegemet. A baratommal védekeztunk es a szeretkezes utan megnéztük hogy az óvszernek nincs-e valami baja. Teljesen ep volt, nem volt semmi baja. Nem szakadt ki! Rendszertelen meg a menstruaciom , nagyjabol 13 eves korom ota van meg , de meg mindig rendszertelen. Minden honapban megjön, de mimdig késik a 28 naphoz kepest. Nagyon nagyon felek ugyanis felek hogy terhes lettem, az a helyzet hogy nem ertek ehhez de mar nagyon ideges vagyok emiatt. Kerlek segítsetek mert nagyon tapasztalatlan vayok ilyen teren es nem tudom mi okozhatja azt , hogy mar 2napja késik es az igazsag az, hogy felek hogy nem fog megjönni. Mit tegyek?! Kerlek segítsetek a jovore valo tekintettel!!

16/L

2015. aug. 4. 23:45
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj.:) Meg fog jönni. Én is voltam ilyen helyzetben, szóval tapasztalatból mondom.
2015. aug. 4. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
2 nap még semmi. Főleg úgy, hogy mindig késik (amúgy nem mindenkinek 28 napos a ciklusa, neked lehet, hogy több és nem is rendszertelen) Védekeztetek is, nem is volt baja, vajmi kevés az esély arra, hogy terhes vagy, nyugodj meg:)
2015. aug. 5. 01:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig ugyanannyit késik a 28 naphoz képest? Mert nem mindenkinek 28 napod a ciklusa! Ha mindig 31 napra jön meg, az azt jelenti, hogy rendszeres, csak neked 31 napos a ciklusod.

Ha ennyire félsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (pár száz ft), már kimutatja, ha terhes vagy, de erre kb semmi esély nincs, ha minden rendben volt az óvszerrel.

2015. aug. 5. 07:52
 4/4 paradicsom31 ***** válasza:

Nekem 10-12 napokat késik :P van, mikor 28. nap előtt megjön, de ez ritka. 21 éves vagyok.

Szerintem nincs baj, ha a gumi rendben volt, akkor megfog jönni. Ha idegeskedsz, attól is késhet..

2015. aug. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!