Mi lehet ennek az oka? Terhesség is lehet a hatterben?! Sos!
Alig 2 -3hete veszítettem el a szuzessegemet. A baratommal védekeztunk es a szeretkezes utan megnéztük hogy az óvszernek nincs-e valami baja. Teljesen ep volt, nem volt semmi baja. Nem szakadt ki! Rendszertelen meg a menstruaciom , nagyjabol 13 eves korom ota van meg , de meg mindig rendszertelen. Minden honapban megjön, de mimdig késik a 28 naphoz kepest. Nagyon nagyon felek ugyanis felek hogy terhes lettem, az a helyzet hogy nem ertek ehhez de mar nagyon ideges vagyok emiatt. Kerlek segítsetek mert nagyon tapasztalatlan vayok ilyen teren es nem tudom mi okozhatja azt , hogy mar 2napja késik es az igazsag az, hogy felek hogy nem fog megjönni. Mit tegyek?! Kerlek segítsetek a jovore valo tekintettel!!
16/L
Mindig ugyanannyit késik a 28 naphoz képest? Mert nem mindenkinek 28 napod a ciklusa! Ha mindig 31 napra jön meg, az azt jelenti, hogy rendszeres, csak neked 31 napos a ciklusod.
Ha ennyire félsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (pár száz ft), már kimutatja, ha terhes vagy, de erre kb semmi esély nincs, ha minden rendben volt az óvszerrel.
Nekem 10-12 napokat késik :P van, mikor 28. nap előtt megjön, de ez ritka. 21 éves vagyok.
Szerintem nincs baj, ha a gumi rendben volt, akkor megfog jönni. Ha idegeskedsz, attól is késhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!