Felelőtlenség tőlem, hogy 23 évesen megye kelőször nőgyógyászhoz?
Még nem volt ilyesfajta problémám, valamint még szűz vagyok.
Most van egy fertőzésem, el kell mennem nőgyógyászhoz. Felelőtlenség volt tőlem, hogy eddig nem mentem egy általános kivizsgálásra? Fog megjegyzést tenni rá az orvos? És arra fog megjegyzést tenni, hogy még a szüzességem sem vesztettem el?
nem fog megjegyzést tenni, főleg arra nem hogy szűz vagy
ha eddig nem volt semmilyen problémád, nem volt felelőtlenség
Most elmegyek! Először háziorvoshoz mentem, majd utána egyből jön a nőgyógyász.
Csak parázok az egésztől, elnézést, tudom, hogy gyerekesen viselkedek.
Mit nem értesz 3-as?
Fertőzést nem csak nemi aktus által lehet kapni.
Vegyük a legbanálisabb gombát: "elkapható" nyilvánis illemhelyen, strandon, de akár antibiotikumhasználattól is kialakulhat.
De vannak fincsibb cuccok is. Még egy bizonyos fajta hpv-t is össze lehet szedni szűzként (condyloma).
Mondjuk ezt én sem értettem, hogy a szüzességem miért zárja ki azt, hogy valamit összeszedjek...
Nem csak egy férfitól lehet fertőzést elkapni.
Egyaltalán nem felelőtlenség, most ajánlott, 23-24 éves korban elmenni először ha szüz vagy.
Javaslom, hogy női orvost keress elsőre.
Az. Én 22 évesen csináltattam először rákszűrést, a dokim amúgy nagyon aranyos pasi, de szólt, hogy azért illet volna már.
18 körül érdemes elmenni, akkor is, ha semmi panaszod nincsen. Megjegyzést nem hiszem, hogy tenne, de a saját érdekes, hogy minden évben elmenj és egy általános vizsgálatot csináltass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!