Miért lehet alacsony a hőmérsékletem?
Figyelt kérdés
A születésemtől egészen 6 éves koromig gyakran voltam lázas beteg, de ez egyik napról a másikra megváltozott... Az átlag testhőmérsékletem 35,3 és 36,1 között van (higanyos hőmérővel is!). Ha véletlen beteg vagyok és úgy érzem lázas, akkor 36,1 és 36,5 között. Tavaly edecemberben voltam újra lázas amikor is 39,5 fokos voltam, de a tarkómon és a hónaljamon kívül mindenem hideg volt. Azóta újra 35,3 és 36,1 közötti az érték.2015. aug. 1. 17:01
1/3 anonim válasza:
Vérvételen voltál már? Amennyire én tudom, pajzsmirigy okozhatja de ha voltál vérvételen azóta, akkor látszania kell az eredményből.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam, de azon kívül, hogy magas a savam és az orvos szerint megfázás okozta gyulladásra utal a vérképem,semmi más nem áll rajta.
2015. aug. 1. 17:48
3/3 anonim válasza:
Akkor neked ilyen szerintem. Normálisnak normális, csak gyakran áll pajzsmirigy probléma mögötte, de nálad akkor ez nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!