Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 49 éves nő vagyok. Fáradtság...

49 éves nő vagyok. Fáradtság állandó és hőhullámok. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Tűrni kell amíg elmúlik a klimax. Laikusként és férfiként nem tudok mást mondani de engem is érdekel.
2015. aug. 1. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én orvoshoz fordulnék. Van olyan gyógyszer,ami enyhíti a tüneteket és átsegíti az embert ezen az életszakaszon. Nem érdemes szenvedni, ha nem muszáj.
2015. aug. 1. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy tudom a magnézium és B6 együtt segít de van gyógyszer a tünetek enyhítésére.
2015. aug. 1. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Remifemin, Remifemin Plus tabletta, recept nélkül kapható.

[link]

2015. aug. 1. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Csináltass vérképet és TSH-t a házidokidnál. Még korainak tartom a klimaxot. A nőgyógyászodhoz is menj el, és nézess hormonszintet. Ebből kiderül, hogy a hormonjaid hogy állnak. Remifemint nem ajánlatos nyáron szedni, mert fényérzékenyítő hatású. Jó sok folt lehet tőle az arcodon és máshol is a testeden. Egyenlőre szedjél Ligetszépe kapszulát, és igyál Klimax teát. Sok mindennel csökkentheted a hőhullámaidat egyébként. A leleteket feltétlenül meg kell csináltatni, mert más is állhat a háttérben.
2015. aug. 1. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Érdemes lenne a gyógynövényeket kipróbálnod.A fáradtságot a vitamin és ásványianyag hiány is okozhatja.A hőhullámokon segíthet a méhpempő, az omega 3 zsírsav , speciális gyógynövénykombináció kimondottan hölgyeknek.Sok jó tapasztalat van velük.
2015. aug. 1. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Még korainak tartom a klimaxot."

49 évesen?

40 év felett már simán előfordulhat bárkinél. Sőt! Egyre korábban jelentkezik, a nőgyógyászok szerint is.

Nálam konkrétan 41 éves koromban jelentkeztek a jelek, és nem egy barátnőmnél is hasonló korban. Már 7 éve "szenvedek" tőle, manapság naponta 6-8 hőhullámom van, hónapokra leáll a ciklusom, aztán van egy ideig, és még mindig nem tudni, hogy mikor lesz vége ennek az egésznek.

2015. dec. 31. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!