Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet? Terhesseg?

Ez mi lehet? Terhesseg?

Figyelt kérdés
A mult honapba normalis menszeszem volt es abba a ciklusba sexeltubk is,ám ebben a honapban nem es még spermium kozelebe sem voltam. Megis suru vizelesi ingerem van es olyan mintha nagyobb lenne a mehem. Ja, es a folyasbol minfig meg tudom allapitani mikor van pé-em de most nem ereztem. Szerintetek lehet terhesseg? Vagy valami mas all a dolog mogott? Egyebkent vedekeztunk gumival es nem fedeztunk fel hibat rajta,de a pearl index szerint igyis lehet "baj". Mit gondoltok? Vagx csak bekepzelem? (Nem szeretnék babát) 16/L
2015. júl. 30. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Húgyúti fertőzés, irány a doki
2015. júl. 30. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, így nem jöhet meg állandóan pontosan.

Viszont felfázhattál, így pláne késni fog..

2015. júl. 30. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdező!! Megkérdezhetem hogy hogy lehet megállapítani a folyásról hogy mikor van a peteérésünk? engem is érdekelne :) ha akarod akkor privátban is küldheted 16 / L :)
2015. júl. 30. 23:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor terhesseg kizarva ugye? Kedves utolso, mikor a ciklus kozepe fele eloszor vizes majd nyálkás, nyúlós tojás fehérje szerű folyásod van akkor van a pete eres koruli idoszak :) es elmeletileg ennek a folyasnak az utolso napjan van a pete kilokodese es 1 napig él :) remelem segitettem. Puszi
2015. júl. 30. 23:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, és most ez a folyas maradt el nalam.
2015. júl. 30. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen:) ( utolsó voltam, aki kérdezett )

és bocsi az OFF-olásért, de érdekelt.

2015. júl. 30. 23:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen offolás?:) csak kerdeztel.
2015. júl. 31. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!