Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászat ár?

Nőgyógyászat ár?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szombaton megyek nőgyógyászhoz, olyan panaszokkal, hogy késik egy hete a mesi( amúgy se mindig pontos, de terhes nem lehetek,mert nem élek még szexuális életet), sűrűn hasfájás, illetve nagyon erős görcsök mesi előtt, vizeletelcsepegés, és vizeletürítésnél néha csípőérzés.

Na most, van összesen 60 ezer forintom. Valaki segítene, hogy milyen vizsgálatokra számíthatok? Nem szeretném ha több lenne,mint amennyim van.

A genium-medbe megyek. Megnéznétek nekem? Nagyon sokat segítenétek. Remélem hogy ilyen 3-4D-s ultrahangokat nem csinálnak majd. De nagyon remélem hogy elég 60ezer forint.

Itt az árlista.:

[link]

Nagyon izgulok a keretem miatt. Köszönöm a válaszokat!

18L

2015. júl. 30. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 12e lesz. Minek kellene 3 meg 4d ultrahang? Tudtommal az csak terheseknek van. :)
2015. júl. 30. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha lesz vizelettenyésztés, akkor az még plusz hatezer Ft
2015. júl. 31. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet vlmi fertőzés esetleg, ha csíp vizeletürítéskor
2015. júl. 31. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát olyan húszezernél többet semmiképp ne hagyj ott
2015. júl. 31. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért mentél csak nőgyógyászhoz mert egy hete késik??...

Ezért valószínüleg kár volt kiadnod a pénzt.

Semmi bajod sincs, ha csak ez a baj. Ez simán előfordulhat.

2015. aug. 2. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem csak azért kedves utolsó...el kellett volna olvasnod a kérdést teljes egészében. De végül nem mentem.Találtam olcsóbban.
2015. aug. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!