Ma volt egy abortusz műtétem. Mióta az altatásból felkeltem nagyon fáj a fejem . Ettem ittam pihentem de nem múlik. Szerintetek normális ez az altatás és műtét után?
Megértem, hogy iJesztő, de szerintem normális az altatás mellékhatásaként a fejfájás.
De a legmegnyugtatóbb az lenne, ha az orvosodat kérdeznéd meg erről.
"Elore is elnezet kerek, de a mai vilagban mar tenyleg semmi szemerem nincsen? Az abortusszal nem szokas kerkedni es senkire nem is tartozik. Sokan gyilkossagnak gondoljak az ilyen dolgokat (en is)!!!"
Hol volt itt a kérkedés? Feltett egy kérdést, ennek az oldalnak ez a lényege. Mellesleg honnan tudod, hogy nem volt szükséges a beavatkozás? Könnyű úgy ítélkezni, hogy nem ismered a körülményeket!
Na hagyjuk már az abortusz morális kérdéséét, ez nem ez a kategória, a lényeg hogy altatás után faj a feje, gondolom azért írta bele a műtét fajtáját hátha van jelentősége a fájdalom miértjében. nem azért hogy a torkának ugorjanak az abortusz ellenesek, mostmár úgyis mindegy, azt meg sehol sem írta hogy örül neki, lehet hogy két sírógyörcs között írta meg a kommentet, nem kell ítélkezni.
A kérdésre válaszolva, én sajna nem voltam műtve, de császár után pl anya a fájdalomcsillapítóktól 2 napig zombi volt és mindene fájt szóval szerintem normális de egy fejfájáscsillapító nem árthat.
4-es, szerintem erre a válaszodra itt semmi szükség nem volt. Senki nem kérkedett, hanem feltett egy kérdést.
Egyébként meg a véleményed nem érdekel senkit, tartsd meg magadnak.
így utólagosan közlöm minden nagypofájú abortuszellenes idiótának , hogy ha netán terhesek lesznek egy lyukas szívű féltüdejű babával hordják ki és nézzék végig ahogy a gyermekük az első levegővételénél megfullad.
A többieknek köszi!
3-4-es, SEMMI közötök, miért volt a kérdező ab-on, és még inkább NINCS jogotok ítélkezni (pláne látatlanban)! Az ab-ellenes propgandadumát tartsátok meg magatoknak, senki nem kíváncsi rá!
Kérdező: az altatás miatt. Engem is altattak anno, és utána még másnap is fájt a fejem, meg majd' meghaltam olyan hányingerem volt.
Egyébként ne foglalkozz a majmokkal, gyászold el a babád, és gyógyulgass. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!