Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tanácsolnátok? Szex után...

Mit tanácsolnátok? Szex után 40%os valószínűséggel felfázol két éve. Egy éve az urologusom tanácsára szex után egy szem nitrofurantoint szedtem 8 hónapig, addig nem volt bajom, majd mikor abbahagytam, kezdődött előről.

Figyelt kérdés
Volt rengeteg vizelettenyesztes, célzott antibiotikumot kaptam a párommal együtt, sokszor sikerült mindkettőnknek egyszerre negatív tenyésztést produkálni. Nőgyógyászhoz is járok, hüvely váladék tenyésztés is volt és arra is mindig célzottan kaptam antibiotikumot. Mégis állandóan visszajön. Mitől lehet ez? Megőrülök!

2015. júl. 29. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Együttlét után mindég mosakodj meg, és pisiljél is, valamint tejsavas irrigálás minden alkalom után ajánlott. Így remélheted, hogy nem lesz problémád. A nők húgycsöve rövid, és arra érzékenyeknél könnyen befertőződik. Ihatsz az aktus után egy jó pohár Cickafarkfű teát is.
2015. júl. 29. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez mindig meg van, mégis jön a baj.
2015. júl. 29. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez gáz! Rowatinex kapszulát is próbáld ki! Medveszőlőlevél teát úgyszintén. Mindég igyál előtte és utána elegendő folyadékot.
2015. júl. 29. 15:50
 4/7 anonim válasza:

Igyal legalabb napi 3 litert.

Szedj tőzegáfonyát. Fertőtlenítsd a feherneműket, es hassznalj az intim teruletre kulon torulkozot. Hasznalj 4.5 os ph- ju intimszappant.Ne tartogasd a pisit, ha kell, menj el. Kozos mosdo elott moss kezetes ne fogd meg a kilincset, csak papírzsepivel. Vizes bikinit, ha strandolsz, azonnal csereld le szarasra.

Ha ezeket betartod, sikeres lesz a célzott antibiotiumos kezeles szerintem ( en legalabb is igyvoltam, szenvedtem egy evig, mire elmult). Antibiotikum melle szedj probiotikumot es huvelkyflora fenntarto kupot hasznalj, akkor nem lesz gombad az antibiotikum miatt.

2015. júl. 30. 12:52
 5/7 Lia1963 válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, oruletbe visz. Mar mindent kiprobaltam, a felsoroltak kozzul a tejsavas iritalasson kivul, de mindig visszajon nalam is. A paromat vadolam csendben magamban es hangosan, mi van ha tole fertozodom vissza allandoan.Attertunk a gumiovszerre, de semmi se valtozott.Tudom, ez nem tanacs, csak vigasznak szanom, vagyunk igy jonehanyan rajtad kivul is.
2015. júl. 31. 12:10
 6/7 anonim válasza:
Én is a páromat vádoltam, kétszer is elküldtem orvoshoz vizsgálatra, és ő teljesen renben volt. Vannak, akik fogékonyabbak erre a betegségre sajnos.
2015. júl. 31. 18:32
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Bár régi kérdés, de gondoltam frissítek rajta. Én is kb. minden második együttlét után felfázom. Ugyan ez a dolog, minden negatív mégis mindig visszatér a felfázás. Nem tudom mitől lehet, de jó páran vagyunk sajnos. Én az együttlétek után 1 tablettát beveszek, és pisilek is. Most valahogy mégis felfáztam annak ellenére, hogy bevettem.

2020. jan. 22. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!