Mit tanácsolnátok? Szex után 40%os valószínűséggel felfázol két éve. Egy éve az urologusom tanácsára szex után egy szem nitrofurantoint szedtem 8 hónapig, addig nem volt bajom, majd mikor abbahagytam, kezdődött előről.
Igyal legalabb napi 3 litert.
Szedj tőzegáfonyát. Fertőtlenítsd a feherneműket, es hassznalj az intim teruletre kulon torulkozot. Hasznalj 4.5 os ph- ju intimszappant.Ne tartogasd a pisit, ha kell, menj el. Kozos mosdo elott moss kezetes ne fogd meg a kilincset, csak papírzsepivel. Vizes bikinit, ha strandolsz, azonnal csereld le szarasra.
Ha ezeket betartod, sikeres lesz a célzott antibiotiumos kezeles szerintem ( en legalabb is igyvoltam, szenvedtem egy evig, mire elmult). Antibiotikum melle szedj probiotikumot es huvelkyflora fenntarto kupot hasznalj, akkor nem lesz gombad az antibiotikum miatt.
Szia!
Bár régi kérdés, de gondoltam frissítek rajta. Én is kb. minden második együttlét után felfázom. Ugyan ez a dolog, minden negatív mégis mindig visszatér a felfázás. Nem tudom mitől lehet, de jó páran vagyunk sajnos. Én az együttlétek után 1 tablettát beveszek, és pisilek is. Most valahogy mégis felfáztam annak ellenére, hogy bevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!