Pécsett vagy Zalaegerszegen ajánlanátok nekem lelkiismeretes, tisztességes nőgyógyászt?
Remélem nem gond, hogy ide írtam ki a kérdést, de gondoltam az itteni fórumozók járatosabbak ebben a témában. Első viszgálat lenne, a neme lényegében mindegy és nem baj, ha magánorvos. Nem vagyok terhes és ha lehet, akkor ne akarjon fogamzásgátlót rámtukmálni mindenáron, szóval a lényeg hogy hozzáértő, lelekiismeretes doki legyen.
Köszönöm előre is !!!
Zalaegerszegn én Goldfinger Jenőt ajánlanám. Hozzájárok évek óta, szültem is nála, műtött és nagyon meg vagyok elégedve vele. Minden kérdésre alapos választ ad, nagyon jófej. Az a gond, hogy Zalaegerszegen sztk-ban nem tudsz dokit választani, mert nem tudják az időpont adáskor, hogy mikor ki rendel. Így Zalaegerszegen csak magánrendelésen tudsz orvost választani. Az ő magánrendelése itt van:
Fenti telefonszámon tudsz időpontot kérni. Én Zalaegerszegen más dokit nem mernék jó szívvel ajánlani. Mindenkihez volt szerencsém, de senkivel nem voltam elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!