Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sürgős! Mit csináljak? Menstru...

Sürgős! Mit csináljak? Menstruáció miatt nagyon fáj a derekam

Figyelt kérdés

Reggel arra keltem fel,hogy csupa vér a bugyim (most jött meg 4.-re)talán ilyen erős csak az 1.volt ....mindig szokott fájdogálni a derekem,de most mintha téglákat dobálnának rá!!Mivel oldjam el a görcsöt?Délután mehetek tornázni?(nyilván ami nem esik jól most nem csinálom)

Előre is köszönöm :D

2015. júl. 29. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
No-spa. Kifejezetten jó a menstruációs görcsökre, fájdalmakra. Ha jól esik, akkor nyugodtan tornázhatsz.
2015. júl. 29. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Léteznek mensi idejére ajánlott fájdalomcsillapító, görcsoldó készítmények, pl. Algoflex-M. Mondjuk én tényleg csak nagyon erős fájdalmak esetén vennék be ilyesmit, régen egy aszpirin+C-vitamin készítményt szedtem be ilyenkor. Ha jól esik, tornázhatsz ilyenkor is, bár nekem speciel egy sima séta is tudja fokozni az első napon a görcsöket. Szóval ki kell tapasztalnod, a te szervezeted mit bír, de elvileg nincs akadálya. Viszont majd vaskészítményt szedjél menstruációkor vagy után legalább egy hétig, a nőknél gyakori a vashiány, ez segíthet megelőzni. ;)
2015. júl. 29. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ülj be egy kád forró vízbe, az is sokat segít.
2015. júl. 29. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Speciel nekem a forró víz kifejezetten erősíti a görcsöket.
2015. júl. 29. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
A forró fürdő vérbőséget okozhat, esetleg erősebben vérezhetsz és nekem pl csak rosszabbak lesznek tőle a görcsök. Viszont vannak ilyen melegíthető sópárnák (bár én a melegíthető plüssömmel is elvagyok), azt tedd a derekadra, talán segít, de az idő múlásával rá fogsz jönni, hogy neked mi vàlik be.
2015. júl. 29. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors,kisegítő válaszokat! :)

Most ilyen derék melegítőt vettem fel amit anya télre vett,mert volt hogy ki volt a derekam,szóval ez olyan mintha a póló "hosszabítása lenne" ez feltűnően sokat segített :)

2015. júl. 29. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
nekem csak a Cataflam segit
2015. júl. 29. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!