Ugye ha valaki 17 éves elmúlt mikor elkezdett fogamzásgátlót szedni, az nem "állíthatja meg" a mellei növekedését?
Figyelt kérdés
Már kb 14 éves korom óta ugyanakkorák a melleim mint most, épphogy a 70A-s melltartó nem nagy. Igazából nem hiszem hogy a gyógyszernek köze lenne hozzá, de megnyugtatásra lenne szükségem. Felmenőimnek mind normális méretű mellük volt de ducibbak is voltak, anyukám viszont azt mondta hogy mielőtt fogamzásgátlót szedett illetve szült neki is pici mellei voltak.2015. júl. 27. 20:38
1/4 anonim válasza:
14 éves koromban 75 B-s melltartót hordtam, 17 évesen kezdtem fog. gátlót szedni, egyszer több, mint 4 évig, aztán másfél évig szedtem fog. gátlót, most 27 éves vagyok, most is ekkora kell.:) Igaz, egy időben kellett a 80 C-s melltartó is, de akkor jó néhány kg-al többet nyomott alattam a mérleg.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Azt kihagytam hogy 20 éves vagyok úgyhogy már annyira nem reménykedem hogy nagyobb lesz...
2015. júl. 27. 20:58
3/4 anonim válasza:
Fogamzásgátló tabletta okozhat hormonzavarokat (hiszen egy hormontabletta), súlyproblémákat, így a mellek növekedésére is kihathat (az is zsírlerakódás). De ha már 14 éves korod óta ugyanakkora, akkor nem hiszem, hogy a tablettának köze lenne hozzá. És a fogamzásgátló nem """gyógyszer""".
4/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló valóban nem gyógyszer, sokkal rosszabb annál, hiszen a hormon rendszeredet zavartad meg vele. Később milyen következményei lesznek az majd kiderül 40 éves korod körül.
Azért használja, aki használja, a fogamzásgátlót, mert a művi abortusznál még mindig jobb, de ez nem azt jelenti, hogy veszélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!