Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tul vastag a szuzhartyam, mit...

Tul vastag a szuzhartyam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A baratommal mar foloslegesen probalkozunk,mert mikor latja hogy szenvedek a fajdalomtol,elmegy a kedve az egesztol.

Voltam dokinal,adott otleteket,de egyaltalan nem jobb.

Azt mondta vegso esetben van rutin mutet.

Valaki esett mar at ilyenen?

Ezt az sztkban is elvegzi vagy magan orvos is?

Vagy szukseges a korhazban vegezni?

Hogy epul ez fel? Fajdalmas?

Meddig tart a feleoules utana?

A negativ valaszolok kimeljenek.

Koszonom

Valak

2015. júl. 26. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezeket a kérdéseket a műtétet javasló orvos tudja neked legpontosabban megválaszolni. Tudtommal csak egy bemetszés az egész, nem kell hozzá befeküdni kórházba, de elég régen tanultam nőgyógyászatot, és ezt a témát csak nagyon érintőlegesen.

Szóval ha nem vált be semmilyen praktika, akkor menj vissza a dokihoz, és beszéld meg vele!

2015. júl. 26. 23:05
 2/8 anonim válasza:
41%
Kedves VALAKI, ott a google
2015. júl. 26. 23:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat a szovegbeli hibakert begagyizott a telefonom :)
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt inkabb ujra a doki latogatasnal kene megkerdezned. O biztod elmondja a mutet folyamatat meg minden infot. Szerintem ez is emberfuggo. Lehet h tr jobban viseled mig a masik inkabb megorul a fajdalomtol stb.
 5/8 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo koszonom,visszamegyek az orvosomhoz,csak szeretnek tobbet tudni,hogy aki mar atesett ilyenen,mik voltak a tapasztalatai
2015. júl. 26. 23:07
 6/8 anonim válasza:
53%
Csináljátok análisan!
2015. júl. 26. 23:40
 7/8 anonim válasza:
nekem is faj,megirnad nekem privatba legyszi hogy te hogy jartal es hanyadik alkalom utan is fajt?es hol fajt?esetleg vereztel,megrepedtel? 21L
2015. júl. 31. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász helyi érzéstelenítés mellett bemetszi,vagy atvagja a túl vastag szuzhartyat!Utána két hétig nem szabad szexelni!Annyi idő alatt gyógyul be a kicsi seb!Aztán már élvezni is fogod!
2023. máj. 20. 14:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!