Szerintem ezeket a kérdéseket a műtétet javasló orvos tudja neked legpontosabban megválaszolni. Tudtommal csak egy bemetszés az egész, nem kell hozzá befeküdni kórházba, de elég régen tanultam nőgyógyászatot, és ezt a témát csak nagyon érintőlegesen.
Szóval ha nem vált be semmilyen praktika, akkor menj vissza a dokihoz, és beszéld meg vele!
2015. júl. 26. 23:05
2/8 anonim válasza:
Kedves VALAKI, ott a google
2015. júl. 26. 23:06
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat a szovegbeli hibakert begagyizott a telefonom :)
4/8 anonim válasza:
Ezt inkabb ujra a doki latogatasnal kene megkerdezned. O biztod elmondja a mutet folyamatat meg minden infot. Szerintem ez is emberfuggo. Lehet h tr jobban viseled mig a masik inkabb megorul a fajdalomtol stb.
5/8 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo koszonom,visszamegyek az orvosomhoz,csak szeretnek tobbet tudni,hogy aki mar atesett ilyenen,mik voltak a tapasztalatai
2015. júl. 26. 23:07
6/8 anonim válasza:
Csináljátok análisan!
2015. júl. 26. 23:40
7/8 anonim válasza:
nekem is faj,megirnad nekem privatba legyszi hogy te hogy jartal es hanyadik alkalom utan is fajt?es hol fajt?esetleg vereztel,megrepedtel? 21L
2015. júl. 31. 00:04
8/8 anonim válasza:
A nőgyógyász helyi érzéstelenítés mellett bemetszi,vagy atvagja a túl vastag szuzhartyat!Utána két hétig nem szabad szexelni!Annyi idő alatt gyógyul be a kicsi seb!Aztán már élvezni is fogod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!