Menstruáció alatt betétet használok. Ti is tapasztaltátok már, hogy néhány nap alatt elmúló pattanás jeenik meg a nagyajkon vagy a kisajkon? Ez ellen mit lehetne tenni? Tampont nem használok már 2 éve, mert beteg lettem.
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 17:13
11/17 anonim válasza:
Tampon, és könnyebb lesz az életed ;) (nem kérem a "megölöd magad a tamponnal, felejtsd el" dumát)
12/17 A kérdező kommentje:
sokáig használtam tampont, de beteg lettem és a nőgyógyász azt mondta, hogy ne mérgezzem magam vele tovább. Felőlem használjon mindenki tampont ha úgy tetszik, de én nem akarok.
2015. júl. 23. 20:44
14/17 anonim válasza:
Kérdező, neked TSS-ed van. Ne erőltesd a tampont, betét/mosható betét/intim tölcsér kiváló választás
15/17 anonim válasza:
Moshato betetet ne, annyira gusztustalan, hogy hihetetlen. Amugy az intimtolcser mivel jobb a tampontol?
16/17 anonim válasza:
A mosható betét valóban gusztustalan, de ha valaki allergiás, még mindig megoldás lehet.
Esetleg használj sima vattát. Nem kényelmes, de annó mások is megtették.
17/17 A kérdező kommentje:
Nincs TSS betegsegem, mehszajsebem lett es szerintem a tampon hozzasegitett ehhez. Kicsit erzekenyebb vagyok ilyen teren.
2015. júl. 24. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!