Lehetek mellrákos 19 évesen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 13:23
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat:)) nincs semmi alapja csak azt olvastam h általában 50 felett alakul ki és érdekelt h kialakulhat-e 50 alatt is:) igen, tudom, milyen a tejmirigy:))) amúgy ha nagy a mellem nagyobb valószínűséggel alakulhat ki?
2015. júl. 28. 22:18
12/12 anonim válasza:
Ritka, de lehetsz, és a mell méretéhez semmi köze nincsen. :)
Annyi, hogy rendszeres sport esetén nagyobb mellel célszerű nagyon jól tartó sportmelltartót hordani, ugyanis megfelelő tartás nélkül a mell rázkódik, ami viszont daganat kialakulásához vezethet. Sajnos az egyik barátnőmnek így lett daganat a mellében, azóta én is nagyon figyelek erre.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!