Hogy kell rendesen megtörölni magunkat pisilés után? Lehet, hogy nem jól csinálom, mert fertőzésem van.
Megtörlöm a húgycsőnyílás és a hüvely felett, majd a kisajkak között is. A kisajkak és a nagyajkak közötti részen nem szoktam, de valamennyire ott is éri a papír.
Ez most hülyén hangzott, de félek, hogy nem jó a módszerem.
Ilyet eletbe nem hallottam meg,hogy szutke wc papirtol fertozes.Ez nagyon nem igaz....
Rendes wc papirnak mindegy milyen a szine.Evekig hasznaltunk szurket,utobbi 2 evbe lett feher mert ez van a kozelebbi boltokba itt.
Fertozes koszos keztol (is,na meg nemi erintkezestol,partnered is lehet hordozo),avagy nem mosod meg tul sokszor ugye a kezed es hat...
Haza mesz sulubol vagy munkabol,boltbol,vagy barhonnet akkor elso dolgod jo szappanos vizzel megmosni a kezed.En mindig igy teszek.Soha nem is volt fertozesem meg huszonevesen.
Telefonrol irtam bocs a hibakert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!