Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem kaptam későn időpontot...

Nem kaptam későn időpontot (májushoz képest két hónap)?

Figyelt kérdés

De lehet az, csak nem tudtam előbb orvoshoz kerülni. Nagyjából május óta vannak panaszaim, antibiotikum szedése után jöttek elő. Folyás nincs, néha száraz, meg ciklusok környékén, illetve elején viszkető, égető érzést tapasztalok.

Május közepén, hogy gyorsan orvoshoz kerüljek, elmentem magánrendelésre, kaptam gyógyszert, meg visszhaívott kontrollra (június közepén / végén kellett volna mennem), de nem tudtam volna kifizetni, meg el is költöztem abból a városból, így a következő időpontot kénytelen voltam SZTK-alapon kérni.

Tudom, hogy az ember ilyenkor nem válogat, de tudtam azt is, ha csak úgy időpontot kérek, akkor kerülhetek pasihoz is és nálunk mindegyik baromi erőszakos (és még sok más), az meg pont most nem hiányzik.

De így is, úgy is 1-2 hónap az átfutás, mire időpontot kapok. Kedden megyek a doktornőhöz.

Nem késő. Mondjuk kontrollra is egy hónappal ezelőtt kellett volna visszamennem, rosszabbodni se rosszabodott. (Tény, hogy nem is javult jelentősen.)

2015. júl. 19. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Sztkba nem szabad jarni,csak maganrendeles...
2015. júl. 19. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

Ha továbbra is fennállnak a panaszaid, akkor jobb lett volna mielőbb de már mindegy. Jobb később mint soha egyébként. :)

És antibiotikum sajna ilyen, mellé tejsavas kúp vagy gél ajánlott ha hajlamos vagy ilyenekre. Kinyírja a jó bacikat is így megsemmisíti a huvelyflórát a gyógyszer.

2015. júl. 19. 11:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Persze, jobb lett volna mielőbb (legelőször ezért mentem magánba). Az SZTK nem mindig ok, időpont aincs azonnal, de a legjobb orvost kaptam így is, magánrendelés meg 6-7 ezer forint. Fontos az egészség, persze, de már először is úgy adtam 6 ezret a dokinak, hogy utána 2 hétig alig volt már pénzem kajára, gyógyszerre. Bármilyen meglepő, van, aki még 6 ezret se tud magánrendelésre kiadni, de még 4 ezret se, főleg, ha kontrollra vissza kell járnia. TB-s dokik is vannak jók, csak ki kell fogni sajnos, de nekem egyre többször van jó tapasztalatom, szerencsére.
2015. júl. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!