Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dienille fogamzásgátló mellékh...

Szeplőscsiga kérdése:

Dienille fogamzásgátló mellékhatásai?

Figyelt kérdés
Ma veszem be este még csak az 5. tablettát, úgy kezdtem a szedést, ahogy az orvos mondta, menstruáció első napjától. Gyógyszer előtt is mindig fájt a hasam 2. napom, de most viszont 5 napja erősen vérzek, és erős, szúró alhasi fájdalmaim vannak. Fájdalomcsillapító nélkül fel sem tudok állni, sőt néha ülni sem tudok. Ez normális ?

2015. júl. 19. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem nem normális. Minden fogamzásgátlónak van mellékhatása (májkárosodás, vérrög, kiütés, hormonháztartás felborulása), az csak kérdés, hogy kinél (minden szervezet más) mi, hogy jön elő. Olyan is lehet, hogy évekig szeded "gond nélkül", és amikor gyereket akarsz nem esel teherbe. Na akkor lehet sírni, hogy bárcsak ne szedted volna a tablettát.

A döntés a Tiéd. Megéri?

2015. júl. 19. 11:02
 2/3 anonim válasza:
én most vagyok túl az első levélen és a 6. nap kihagyáson. Nekem egész hónapban barnás-pirosas vérzésem volt, aminek ugyanolyan jelei voltak, mintha rendesen meglenne (hasfájás, hányinger..stb). A kihagyáskor pedig nagyon erős fájdalommal jött meg. Nekem egyenlőre ennyi a tapasztalatom :)
2015. júl. 19. 20:00
 3/3 anonim válasza:
Akkor én szerencsés vagyok, mielőtt elkezdtem szedni itt olvasgattam véleményeket, mindenkinek volt valami mellékhatása, nekem szerencsére semmi...:D
2015. júl. 24. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!