Van-e arra esély, hogy a nőgyógyász, a has nyomkodása során esetleg nem érzékeli a terheséget?
Persze, ha a terhesség korai, akkor természetesen nem érzékeli, ő sem mindenható, mindentudó. Még ulrtahangon is csak kb. az 5-6. héttől egyértelmű, onnan látszik petezsák, vagy szívhang. Legelőször a vizelettesztből mutatható ki a terhesség a 4. héttől. (Megtermékenyülés után két héttel 4 hetes terhességről beszélünk.)
Hány hetes terhességre gondolsz pontosan, mert nem mindegy ugyebár...
Igazából nem tudom,hogy az vagyok e.Folyamatos hányinger és állandó mellfeszülés után,mostmár bizsereg,erre gondolok.Ma voltam és azt mondta,nem tapint semmit ki,elküldött Uh-ra,majd 17.-én...
3-4 hetesre esetleg..
Hát szerintem meg tutti benne.Mert felírt olyan gyógyszert amit terhesen nem lehet szedni..oligomenorrhoea ezt írta diagnózisnak,meg gomba kezelésre a gyógyszert...nem értem.
hisz ilyen jellegű bajaim nincsennek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!