Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik fogamzásgátlotol nöhet...

Melyik fogamzásgátlotol nöhet a mell?

Figyelt kérdés
Legalább még egy kicsikét...tapasztalatokat is elfogadok :-)
2015. júl. 17. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan fogamzásgátló, amitől nőne bárkinek is a melle, mert nincs mellnövelő összetevőjük. Az megint más, hogy hormonális, így egyesek szervezetére hathat úgy, hogy esetleg növekedik tőle a mell, de nagyon sok helyen olvastam azt is, hogy ugye ezt általában a fiatal lányok figyelik meg magukon, akik még eleve fejlődésben vannak, tehát nagy valószínűséggel akkor is nőne a mellük, ha nem szednének fogamzásgátlót.

Én már szedtem több fajtát is az életem során, de soha nem lett egyiktől sem nagyobb a mellem, világ életemben kis mellű voltam, vagyok most, felnőttként is. Sok tininek nagyobb melle van, mint nekem. De ez rajtam kívül senkit nem zavart még, de hát elfogadtam, hogy ekkora van és kész.:)

2015. júl. 17. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen szedtem, nekem nőtt tőle a mellem, de ez egyenénkent változó. Nah meg abbahagytam, vissza is ment.
2015. júl. 17. 17:25
 3/3 anonim válasza:

Szia! Nekem a Dienilletol kezdett brutal modon noni. Meg a betegtajekoztatoban is irjak, illetve hogy fajdalmat okoz az emloben.

En csak az aknemat es az eros mentruaciomat akartam fog.gatloval kezelni, ami vegulis osszejott, de ha visszamehetnek az idoben, mashogy csinalnam... B75-rol D85 lettem (nem vicc!) mindezt eleg kenyelmetlen modon kellett elszenvednem. Mindig fajtak, soha nem volt normalis melltartom, meg a futast/egyeb sportokat is abba kellett hagynom, kvazi meghiztam, kvazi onbizalomhianyos lettem, stb, stb.

Azon tul, hogy percre meg tudom mondani a kovi menstruaciom datumat, egyaltalan semmi ertelme nem volt.

Puffaszt es vizvisszatartai hatasa van, napi 2 litert iszom es csak csopogtetek a mosdoban.

Egyaltalan nem ajanlok fogamzasgatlot, megha mikromeretu cicejeid vannak SEM.

2015. júl. 18. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!