Nogyogyasznak mertek a szexualis életetek problemairol beszelni? Vagy ez inkabb nem ra tartozik, megha a fogamzasgatloval is van osszefuggésben?
Jovo héten megyek vizsgalatra, és hala a fogamzasgatlonak amit hasznalok, ossze-vissza jon meg a menzeszem, par napig tart, majd ujra megjon, a férjem pedig mar unja hogy alig tudunk emiatt egyutt lenni..Ti megemlitenétek ezt a dokinak, vagy nem?Meg fogja kérdezni, tudom, hogy viselem az implantatumot, van e vele problemam..
Koszi!!
Mindenképpen beszélnék erről. Sőt, amikor csak felülvizsgálatra megyek, akkor is mondom az észrevételeimet, legfeljebb csak legyint rá, hogy ugyan, semmiség, dehát inkább ez, minthogy kiderüljön valami rosszabb.
Mondd el neki nyugodtan, nem kell részletezni, de elmondhatod, hogy zavar a szexuális életedben, mert nem rendszeres a menstruációd, igaz, hogy az utóbbi a lényeges, de fél mondatot hozzátenni már nem oszt nem szoroz. :)
Huu de gyrosan jottek a valaszok :)
A menstruacios zavar ennél az implantatumnal " normalis", az elején volt hogy 3 !!! hétig megvolt, majd par nap utan barnaztam még " ràadàsként" :)
Errol az elején tajékoztatott , hogy vagy ez lesz, vagy pedig végleg eltunik a menzeszem.
A férjem sokat van tavol, kutato, és valahogy mindig ugy jon ki, amikor otthon van, nekem megvan, vagy éppen készul megjonni.Egyébként jol toleralom az implantatumot, igy igazabol kontraindikacio nem lenne hogy eltavolitsa, de ez valoban zavaro dolog, azért a havi egyszeri " normalis" aktus mar dokit igényel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!