Ha már észlelem magamon a terhesség jeleit, de nem telt el meg 2 hét, attól meg kimutatja a teszt?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 13:23
1/5 anonim válasza:
Ilyen hamar nem érezheted a terhesség jeleit, max beképzeled. Ha nem jön meg a menzeszed akkor tesztelj.
2/5 A kérdező kommentje:
A rosszullétet, a hasi fájdalmakat még lehet a stresszre fogni. Viszont nem hinnem hogy az egyik mellem megduzzadna, fajna, es érzékennyé válna más okok miatt. Nagyon aggódok, és szeretném mar tudni hogy mi zajlik bennem. Sajnálnám ha terhes lennék, mert akkor az egyetlen megoldás az abortusz. Amit nem lenne szivem megtenni. De fiatal vagyok még egy babához.
2015. júl. 16. 14:07
3/5 anonim válasza:
simán megduzzadhat a melled a normális hormonháztartási folyamatok miatt. nekem is volt, hogy már minden tünet stimmelt, még állandóan fáradt is voltam, és mégsem voltam terhes.
4/5 A kérdező kommentje:
Huu remélem nálam is ez dukál. Köszönöm!
2015. júl. 16. 17:02
5/5 anonim válasza:
hát legalább két hétnek el kell telnie, de egyébként lehetnek premestruácios tünetek is ezek, nekem van hogy két héttel a menses előtt fáj a mellem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!