Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati eredmény -rákszű...

Nőgyógyászati eredmény -rákszűrés- értelmezése?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Megkaptam ma egy korábbi -egy hónappal ezelőtti- rákszűrésem eredményét, -meghatalmazással vették át, nem én személyesen, nem tudtam ott érdeklődni hogy pontosan mi mit jelent..

Annyi világos hogy nagy baj nincs, mert negatív a lelet...

de nem tudom rendesen értelmezni, tudtok ebben segíteni?

A szöveg:

A kenet minősége: értékelhető, de Indoklás Zavaró mértékű lob. helyenként vastag. Részletes vélemény: egyéb nem neoplasticus elváltozások. reaktív sejtelváltozásokkal járó gyulladás (reparatio) metaplasia a kenet általános minősítése: negatív. kóros vagy neoplasticus hámelváltozás nem azonosítható. Javaslat Ismétlés klinikai megítélés szerint.

2015. júl. 16. 10:20
 1/3 A kérdező kommentje:

P-s eredmény nincs semmi rajta..

E igazából csak egy vizsgálati lap nem is lelet...

2015. júl. 16. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
elvileg gyulladás.
2015. júl. 16. 12:28
 3/3 A kérdező kommentje:

sajnos csak egy hónap múlva tudok a szakrendeléses dokihoz visszamenni hogy kielemezze de addig jó lenne biztosat tudni...

Nagy baj nincs az mondjuk megnyugtató..

2015. júl. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!