18évnél fiatalabbaknak hatásos hüvelygomba elleni kenőcs? 15/L
Arra nem térek ki bővebben hogy anyukád nem engedi mert nem diétázol aztán még ő kínálgat mindenfélével.
Ha nem akarja szerintem nyugodtan magyarázd el neki hogy ez egy FERTŐZŐ NEMI BETEGSÉG amit ha nem kezelnek szövődményei lesznek és ha segít nem olyan nehéz betartani a diétát. Meg ha tényleg ennyire zavar nem értem miért hagyja hogy így maradj....
Én antibiotikumtól szereztem egy jó kiadósat, a doki szerint elég volt a betadine kúp... hát mint kiderült nem de akkor már barátom is elkapta de ezt még akkor nem tudtuk mert egyet csináltuk és már jött is vissza, átkocogtam nődokihoz, írt fel tablettát+kúpot, elmúlt, ekkor derült ki hogy barátomban tünetmentesen lappang, majd dokihoz és a következő listát kaptuk
minkettőnknek:
-1 hétig napi 2x1 pirula
-1 pirula majd 10 nap múlva mégegy
neki:
-canesten kombi krém
nekem:
-canesten kúp
-utókúrás helyreállítókúp
Így összesen egy huszast kb kiadtam ezekre és elmúlt de a házidokinak máig az arcába vágnám a blokkot hogy nekem többet ne írjon fel gomba fertőzésre fertőtlenítő kúpot.
az a baj hogy igen drágák ezek,plusz ha már kezeltek meg 2 éve van nem hinném hogy egy szimpla Canesten segit.
18 évesen nyugodtan mehetsz a felnőtt nőgyogyászti szakrendelésre. plusz kezelések után szoktak ajanlani probiotikus kupot hogy a kiölt rendes baciflorát visszaállitsák.
de ez mind sok ezert forint.
am meg sajnállak mert gyereket magának szüli az ember, és nem azért hogy a nővérük vigyázzon rájuk állandoan...nem lenne kötelességed, nem a te dolgod.
a diétát meg figyelj elég annyi ha sportolsz, az is jot tesz. tanga nem szabad csak mamabutyi, az is pamut, és fehér nem szinezett, wc papir sima nem pedig illatos vagy szines, fürdeni is csak natural szappan(ami csak növényi zsirokbol olajokbol készül, semmi illatositas szinezék stb..)
jaés édességet ne egyél, finomitott szénhidrátbol valo dolokat se, csak teljes kiörlésüt, plusz köretnek rizst krumplit ne , csak zöldségek, gyümölcsök.
lelki okok és stressz is befolyásolja már.
nekem is sokáig volt fertőzésem de a végén már csak pszichésen bebeszéltem, volt hogy elmentem a dokihoz és semmi komoly nem volt.
kár hogy anyukád nem foglalkozik veled :(
13-as válaszát én még azzal egészíteném ki hogy sok helyen a yoghurtot is ajánlják (persze nem a cukros ízesített mocskot, natúr lehetőleg házi joghurt, esetleg egy kis gyümölcsöt beledarabolsz)
Bugyinál nekem a puha pamut lezser (tehát ami nem feszül) franciabugyi vált be, nem feltétlenül fehér, ami régi és már egyáltalán nem ereszt a színe szerintem az is jó (a fehéret úgyis csak tönkreteszi a menstruációs vér...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!