A barátnőm menstruációjával gond van ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Általábn a nőknek hónaponta jelentkezik a menzesze.De neki brutálisan sokat késik.Van úgy hogy megjön időben neki de van úgy hogy 3-4 hónap múlva jelentkezik.Nagyon aggódok érte de ő fél elmenni az orvoshoz.15 éves és szűz a terhességi okok kizárva.Vajon mi lehet?2015. júl. 15. 20:30
1/6 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem hiszem h baja lenne.
2/6 anonim válasza:
Ne legyen idióta és menjen el nőgyógyászhoz.
3/6 anonim válasza:
ilyen korban tenyleg normalis , ha kimaradnak honapok a menzeszben, de lehet hogy pl ciszta okozza ( joindulatu). erdemes lenne felkeresni egy orvost.
5/6 anonim válasza:
Attól függ mikor jött meg neki, ha mondjuk 11-12 éves kora óta megvan neki (láttam már ilyen csajt) akkor érdemes elmenni nődokihoz, egyébként nyugodtan kédezzetek meg lazább női ismerőst milyen, nem kell félnie.
6/6 anonim válasza:
Én pont ugyanilyen helyzetben voltam, és úgy döntöttem, elmegyek nőgyógyászhoz.
Semmit nem talált, azt mondta, hogy 18 éves korig normális, ha rendszertelen. Ha azt követően nem változik, akkor menjek vissza.
Már elmúltam 18, de nem mentem vissza, mert most már csak 1-2 hetet szokott késni.
De ha úgy lesz nyugodt, akkor látogasson el az orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!