2 cm-es mióma okozhat bármilyen tünetet? S mindenképpen növekedni fog az idő folyamán, vagy stagnálhat, esetleg fel is szívódhat?
Én csak a saját példámat tudom elmondani. Nekem zöld diónyi miómát találtak a méhemben. Féléves kontrollnál már gyerek ökölnyi lett. Közben vérzési problémákat okozott.
50 évesen gyógykaparás - megállapították, hogy változó kori vérzések. - Azonnali műtétet ajánlottak - és én azonnal belementem. Teljes petefészek és méh eltávolítással. Hála istennek azóta is aktív NŐKÉNT élek, sőt még jobban, mint előtte !!
Nem szabad várni - de ez a mióma elhelyezkedése - fajtája függvénye is lehet .
Üdv. és mielőbbi gyógyulást .
Jó későn, de ismét idekeveredtem. - Látom a válaszokat, és ismételni szeretném az előző válaszomat.
A mióma természetétől és növekedési méretétől- gyorsaságától is függ a kivétele.
Nekem a családban több rákos beteg volt, és ezért ajánlotta az orvos, hogy ne várjak a műtéttel, mert a gyógykaparás tévesztő lehet, mert csak a külső hámot kaparják le, ami jóindulatút mutat, de a belső rész, gyors ütemben elrákosodhat.
És nekem már a koromnál függően sem volt jelentősége a műtét elvégzésének.
És ennyi év után is azt mondom, engem nem rontottak el a műtéttel, mint nő !!! Sőt inkább megjavítottak !!
Vígan élem tovább az életemet, - és még élvezem is !!
Minden hölgynek az javaslom, járjon rendszeresen szűrővizsgálatokra, és ne hanyagolja el a saját egészségét !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!