Jobb oldali medencecsontom első-felső része fáj. Mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A jobb oldali medencecsontom felső-első rész 1-1,5 hónapja fáj. Anyuval még úgy gondoltuk, hogy nem megyünk orvoshoz, mert várunk még, hátha jobb lesz. (ha 2 héten belül nem lesz jobb elmegyünk.)
Nos..az lenne a gond, hogy ha megnyomom, akkor eléggé fáj a csontom, és olyan érzés, mintha beütöttem volna, de semmi külső sérülés, lilulás, zöldülés, kékülés nincs. Van, hogy nem is nyomom meg, de fáj. Közbe elmúlik kicsit, de általában mindig fáj.. 14 éves lány vagyok. Segítsetek lécciii. Köszönöm.
2010. márc. 4. 20:31
1/6 anonim válasza:
nem lehet, hogy novesben vagy? olyankor szokott fajni a csont ok nelkul
2/6 A kérdező kommentje:
én is gondoltam erre, de olvastam egy másik ilyesmi kérdést, és 30 éves volt a nő.. ugyanezekkel a tünetekkel.. úgyhogy nemtudom.. de köszi:)
2010. márc. 4. 21:27
3/6 anonim válasza:
Én nem várnék ennyit a dokival.
Gyors növekedés miatti csonthártyagyulladás miatt a csöves csontok fájnak, általában a lábszárcsont. Tudtommal.
4/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van... :S 14 vagyok én is... Neked egyébként elmúlt? Vagy mit csináltatok vele?
5/6 A kérdező kommentje:
2-3 hónapig vártunk, és már kezd enyhülni. Egyik ismerősömnek is volt ilyen, és voltak dokinál is és azt mondta h normális ez ilyen korban.. vagyis talán elmúlik..:)
2010. máj. 10. 21:21
6/6 anonim válasza:
Köszönöm. :D Nekem is elmúlt már, de megijedtem azért... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!