13 éves 153 cm-s,45-50 kg-s lány vagyok . Fogok még nőni?
Figyelt kérdés
11 évesen jött meg ezt csak azé írom mert olvastam ez is számít. tudom hogy nem leszek 2 méteres de azért fogok nőni?
enary.
2010. márc. 4. 20:12
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kicsit értelmetlen lett de siettem. remélem segítetek.heló. :D.
2010. márc. 4. 20:14
2/13 anonim válasza:
Ha a szuleid nem masfel meteresek akkor biztos igen. kb 17-18 eves korodig!
3/13 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Szüleid mekkorák ? NAgyban függ az ő magasságuktól is.
4/13 anonim válasza:
Anyukád-apukád milyen magas? Ha leírod, tudok segíteni!
Én is így voltam , 11 évesen, akkor kicsi voltam, 13 évesen 157 körül és azóta csak 5 centit nőttem...
Szval ha az anyud 160 körüli, akkor te is akkora leszel minden bizonnyal, de azért írd le.
5/13 anonim válasza:
Én 16 éves korom óta 163 centi vagyok, elméletben még kell nőnöd valamennyit, csak 13 vagy. Nem is tudtam, hogy a menszesz befolyásolja. Nekem 10 évesen jött meg, még bőven nőttem azóta :) A szüleidtől is függ, hogy ők mekkorák, ahogy előttem is mondták.
6/13 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg, akkor lehettem olyan 157 cm (azt hiszem, lehet kisebb.. (:). Most 169 cm vagyok és 16 éves. Biztos, hogy valamennyit fogsz még nőni! Persze ez attól is függ, hogy a szüleid milyen magasak, de egy vagy két cm tuti fogsz még nőni! ;)
7/13 anonim válasza:
Minden bizonnyal fogsz, de hogy jön ehhez a súlyod?
8/13 anonim válasza:
A dohanyzas befolyasolja es gatolja a novekedest, szoval ha nem bagozol, akkor minden bizonnyal fogsz meg noni.
9/13 A kérdező kommentje:
Sziiasztok . Köszönöm szépen a válaszokat ^_^.
anyum : 160
apám: 185
2010. ápr. 7. 17:59
10/13 anonim válasza:
SIMÁN!!!!!NE VICCCELJ MÁR, 13évesen 153 centi???
én 12 éves vagyok, és 159 centi!!
szóval hacsak a szüleid nem akkorák mint te akkor még rengeteget fogsz nőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!