Kevés friss vér és sok nyálkás valami távozik a hüvelyemből. Már harmadik napja és görcsölök is. Ez normális?
Figyelt kérdés
Két hét késéssel jött meg és egyáltalán nem ilyen szokott lenni, hanem inkább bíbor és utána barnás. Terhestesztem negatív volt.2010. márc. 4. 14:52
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy valamilyen fertőzést kaptál, ha elmúlik a menzeszed, és utána is folyásod lesz, akkor menj el dokihoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem kaphattam fertőzést, nem vagyok csapodár, a párommal is csak ritkán bújunk össze. Közös wc használat a munkahelyen, vagy hogyan?
2010. márc. 5. 15:47
3/4 anonim válasza:
Igen attól is kaphatsz, ha közös wc-t használsz valakikkel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elmúlt a menzeszem és folyásom sincs. Biztos a két hetes késés miatt volt a megvastagodott méhnyálkahártya miatt. Köszi még egyszer :)
2010. márc. 10. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!