40 vagy annál több napos ciklus?
A 40 naposra azert nem mondanam hogy olyan remek, nagy valoszinuseggel anovulacios (ovu nelkuli = termeketken) ciklus az ilyen. De egyreszt 16 evesen meg nem kell hogy tokeletes legyen,
masreszt valoban nem kell 28 naposnak lennie (az csak a tankonyvi ciklus hossza, amivel a nok mindossze 25 %-a rendelkezik)!
Akkor jo, ha minden honapban 21 es 36 nap kozott, par nap elteressel mindig atlagosan ugyanannyira jon meg.
Tehat pl.: 31 es 34 kozott.
Ekkor rendszeres es beallt, es ebbe belefer az is, ha idonkent egy-egy hosszabb vagy rovidebb ciklust tapasztalsz!
Vezesd tovabbra is!
1!
Nem azt mondtam, hogy azzal már nem is lehet, de kisebb az esély. Tudom, hogy van, akinek még 60-nal is összejön, de azért nem ez a jellemző.
semmi gond nincs még ebben a korban rendszertelen sőt ki is maradhat,
nekem is rendszertelen és van hogy 40 napos, pedig már 26 vagyok, sogornömnek szülés után vált csak rendszeressé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!