Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hideg ujjak és lila lábujjak...

Hideg ujjak és lila lábujjak minden évszakban?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

Amióta emlékszem mindig hidegek a végtagjaim.A kezeim évszaktól függően télen is és nyárin is HIDEGEK.Sőt a lábujjaim is és még el is lilulnak.

Ilyenkor nyáron is néha fáznak,ezért ha meleg is van de veszek zoknit vagy alszok is esetleg benne.

Nem tudom mit kezdjek evvel a problémával?

Nagyon félek,hogy valami súlyos betegség előjele lehet...

Ti észleltetek már ilyet magatokon,vagy tágabb környezetetekben?

Milyen ORVOSHOZ forduljak?

Előre is köszönöm válaszotokat!

2015. júl. 10. 19:24
 1/3 anonim válasza:
Hát lehet nagyon rossz v3rgering3stől vagy pedig raynaud szindróma lehet m3g a háttérben ami az3r el3g súlyos mert akár álhat mögötte autoimmun betegs3g is de azthiszem mindenk3p kell vérvétel. Nekem is állt fennt gyanuban de nem lett az. Sajnos nem tudom hogy milyen orvoshoz kell fordulni de majd m3g úgy is irnak egy paran.Még azt szeretn3m k3rdezni hogy csak az ujjvégek vagy az eg3sz kezed lilul be? Minnél előbb menj szerintem orvosthoz és még neten olvasgathatsz a tüneteid alapján. Bocsi a helyesirasert csak teloval irok. 3=é
2015. júl. 10. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Első sorban a házi orvos. Ő majd továbbküld a megfelelő szakemberhez.
2015. júl. 10. 19:37
 3/3 anonim válasza:
Elso vagyok. Igen először háziorvos és utána ő majd elküld a megfelelő orvosokhoz
2015. júl. 10. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!