Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemsokára megjön?

Nemsokára megjön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon erős fehér folyásom van (több mint fél éve), érzékeny a mellem (nem tudok hasra feküdni), és a petefészkem is fájt kb. 2 hete. Mikor jöhet meg?

2015. júl. 10. 18:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem a erős fehér folyásom van több mint fél éve, csak most kezdett erős lenni, csak több mint fél éve tart ez az egész.
2015. júl. 10. 18:14
 2/7 kitticicuska :)) válasza:

hátmte bolond vagy hogy ha ennyire várod.

Persze énis vártam de szar nagyon ugyhogy majd megjön ha itt lessz az ideje :)

2015. júl. 10. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyáltalán?
2015. júl. 10. 22:20
 4/7 anonim válasza:
Nekem tegnap jött meg. Nagyon vàrtam, a hulye fejemmel. -.-
2015. júl. 11. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is tegnap es en is vartam
2015. júl. 12. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Fél éves folyás után akár meg is jöhet, de előtte gyakran jelentkezik pecsételő vérzés. Figyeld a fehérneműd, mert ha látsz vérfoltokat a következő hónapban számíts az első menzeszedre.

Mellesleg ne várd, de ne is izgulj. Az első még furcsa, de aztán megszokod. Csak a strand problémás meg a nyaralás. De minden túlélhető :)

Inkább azért imádkozz hogy ne tartson sokáig

2015. júl. 12. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Nos, én nem várom, pont azért kérdezem. Ráadásul itt a nyár, elmegyek nyaralni, aztán meg észerevesz hogy: hoppá! megjött! és akkor nem leszek rá felkészülve és akár a hétvégét is agyoncsaphatja, mivel 12 éves vagyok, és nem hiszem, hogy tampont fel tudnék tenni.

Köszönöm mindenkinek!

2015. júl. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!