Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Varázspirula mesi ellen,...

Varázspirula mesi ellen, létezik, vagy csak álom? Na szóval, a napokban megyek táborba, ahonnan elmegyünk egy strandra is. Uj fürdörucim van, és imádok pacsolni, de ritkán van rá lehetőségem.

Figyelt kérdés
És pont akkora jönne meg! Nincs valami csodaszer, ami elmulasztja?

2015. júl. 10. 08:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tamponnal lehet strandolni.
2015. júl. 10. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt mondom, hogy ne ott próbáld ki először, ha még nem használtad. Mikor én feltettem az elsőt, nem bírtam kiszedni a szűzhártyámtól, miután megtelt, és jól megnőtt... persze ez nem általános dolog, de jobb lenne, ha kitapasztalnád előtte, mielőtt élesben használod.

Ahogy érzed egyébként, ha nagyon szeretnéd használni, akkor mindenképpen minivel kezdd, és akkor tedd fel, amikor megvan rendesen, a száraz hüvelybe nehéz is feltenni, meg nem is tesz jót, ha végigdörzsölöd. Van egy pár jó tanács a tampon vízben való használatához, ha érdekel, akkor kérdezd meg anyukádat, vagy leírom én is szívesen a tapasztalataimat.

2015. júl. 10. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:

még mindig nincs.

kikoldulod?? mármint a fogamzásgátlót? látszik hogy még kislány vagy

nem semmi, 14 évesen a kanyarban nem is irják fel,

egyébként elmondanám hogy elkezdeni általában a meses napján kell igy ha a napokban jön meg akkor teljesen esélytelen lenne

2015. júl. 10. 11:16
 14/14 anonim válasza:
Én tampont először strandon voltam kénytelen használni mert még nem volt beállva a menstruációm és meglepett, hogy megjött, de nem lett belőle baj, mert könnyen fel lehet tenni és kivenni. Vízbe simán lehet vele menni és az új fürdőruhád sem fog kárt szenvedni csak pár óránként cseréld.
2016. júl. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!