Éhgyomri inzulinszintem 18.20, a progeszteronszintem a menzeszt megelőző 3. napon 23.8 Valaki segítene, hogy értelmezni tudjam?
Az egyik petefészkemben vannak fekete ciszták, a PCOS több tünetét is tapasztaltam magamon, viszont a menstruációm rendszeres. Kértem az orvosomtól, hogy küldjön el inzulinrezisztencia és női hormon vizsgálatra. Egy éhgyomri vérvételre kaptam csak egyelőre beutalót, az eredményeimet fent leírtam.
Ha jól sejtem, az inzulinszintem még a megengedett határon belül van, de jól tudom, hogy ez független lehet az inzulinrezisztenciától?
Pecsételni sosem szoktam 2 vérzés között, erre emlékezeteim szerint egyszer sem volt példa.
Az a bizonyos nyilaló fájdalom változó mértékben jön elő, volt, hogy több héten keresztül éreztem minden nap, de volt olyan hónap is, amikor csak 1-2 nap.
Lehet bebeszélem magamnak, de azt figyeltem meg, hogy mikor a mintaétrendnek nem megfelelő ételt ettem ritkán, akkor ezek a fájdalmak felerősödtek, vagy ha épp nem fájt semmim, előjöttek.
Pl mikor rámtört az édességhiány szinte elviselhetetlen mértékben és bekaptam 2 kocka csokit.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!