Fehér vizes folyása a melyből, miért lehet?
Figyelt kérdés
Hétfőn vettem észre zuhanyzás közben, hogy nyomásra fehér vizes folyás jön mindkét mellemböl, de csak nyomás hatására.
A menstruáciom 2 hete késik (teszt negatív), de egy műtét miatt (lábsérülés) gyógyszereket szedek, melyek okozhatnak ilyen tüntetett (menstruáció kimaradást).
Sajnos csak péntekre kaptam időpontot az orvoshoz, és kicsit izgulok.
Esetleg valaki jár vagy járt hasonló tünetekkel orvosnál?
2015. júl. 8. 11:13
1/1 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen, de már hallottam olyan hormon problémáról, ami ezzel is jár. De gyógyszerrel könnyen kezelhető.
Nálad lehet, hogy a gyógyszerek miatt van. Gondolom, ha menstruáció kimaradhat tőlük, akkor a hormonokat piszkálják meg.
De pontosat csak az orvos fog tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!