Változó korban lévő nők, ebben a melegben nektek is sűrűsödtek a hőhullámaitok?
Figyelt kérdés
Nekem már 10-15 percenként jönnek, egyre nehezebben bírom. Ti hogy bírjátok, mit csináltok, hogy elviselhetőbb legyen?2015. júl. 8. 09:31
1/8 anonim válasza:
Ilyenkor mindenkinek melege van, rosszul van a hőségtől, nem kell ahhoz változó korban lenni, hogy valaki ne bírja a meleget.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de kifejezetten változókorban lévő nők tapasztalataira lennék kíváncsi. Aki nem volt még ebben a helyzetben, az természetesen könnyen összetéveszti a kánikula miatti meleget a hőhullámokkal. A kettő messze nem összehasonlítható, én is voltam fiatal, és régen is volt kánikula.
2015. júl. 8. 11:01
3/8 anonim válasza:
1.vagyok. Én is abban vagyok, de most nem tudom megkülönböztetni hogy a hőség miatt e, vagy a változó miatt, de tény hogy állandóan szakad rólam a víz.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, akkor tudod, miről van szó:) Nekem nagyon jellegzetesen, egy nagyon erős melegérzettel kezdődik, és néhány percig tart. Néha egész ritka, van, hogy egyszer-kétszer, vagy egyszer sem egy nap, de most 10-15 percenként. Ha nincs hullám, akkor csak izzadok a hőségtől, de ha hőhullám, akkor nekem olyan "száraz" hőség, meg kipirulok, és általában megemelkedik a vérnyomásom is.
2015. júl. 8. 14:50
5/8 anonim válasza:
Én is ilyesmit érzek sokszor, amiket leírtál. Egy pillanat alatt lángol az arcom, meg folyik a víz rólam, annyira hogy már kellemetlen. Nem büdös, de nagyon cikinek érzem, folyik az arcomról is nagyon, nem tudok csak fekete fölsőket fölvenni, mert azon még aránylag nem látszik... De már nem tudom sokszor megkülönböztetni. Tegnap is nagyon kellemetlen helyzetben voltam, ültem az ügyintézővel szemben, és folyt az fejemről a víz, és attól, hogy ezt biztos hogy észrevette, még jobban.
6/8 anonim válasza:
Szabad megkérdeznem hogy Te hány éves vagy? És mióta tart Neked? Én 45, nem régen kezdődött.
7/8 A kérdező kommentje:
Én 55 vagyok, és már 3 éve tart. Hasonló korú barátnőim meg nincs. Csak simán welmaradt a mensesük. Én meg annyit kínlódom vele.
2015. júl. 8. 21:41
8/8 anonim válasza:
Köszi a választ! 3 éve? Óóóó, kitartást kívánok Neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!