Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Neo Ferro Folgamma szedese...

Neo Ferro Folgamma szedese alatt mennyi ido alatt mennyit valtozott a vas erteketek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kivancsi, hogy aki ezt a gyogyszert szedi/szedte, annak mennyi ido alatt rendezodott a vasa? Nekem 2 volt a vasam, napi 2x1 Neo Ferro Folgammatol 1,5 honap alatt 3-ra ment fel.. :(

2015. júl. 7. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi bajod van, de legalább három hónapig szedni kell, úgy tudom. Nekem 4,5-ről 18,5-re ment fel. Colitis ulcerosám van.
2015. júl. 7. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Hónapokig kell szedni, idő kell, hogy helyreálljon. Mondjuk én napi 3-mal szedtem legutóbb, szinte jó vasra és úgy is kellett 2,5 hónap. Szerintem teljesen rendben van ez így, ne aggódj.

Ügyelj arra, hogy kerüld a koffeint, tejtermékeket és c vitaminnal egyidőben vedd be. Mellette persze mehet a vasban gazdag étrend is, ártani nem fog. :)

2015. júl. 7. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 körül volt, 9 hónap kellett mire elérte a minimumom 8,8-at.
2015. júl. 7. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Semennyit, de a napi 1 dl vörösbor másfél hónap alatt rendezte.
2015. júl. 7. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Spenótot kell enni
2015. júl. 7. 19:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem 1 évet mondott a doki, hogy addig kell szednem.. :( Több problémám is van sajnos, vérszegénység, pajzsmirigy alulműködés, ami kapcsolatban állhat a vashiánnyal. Étkezéstől eltolva, C vitaminnal szedem, sőt szedek még mellé Salus Krauterblut vas szirupot és vas pezsgőtablettát is, úgy látszik akkor nekem ilyen lassan töltődik fel a vasraktáram.. :(

2015. júl. 7. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Hátha valakinek hasznos lehet, ezért megírom, hogy a Neo Ferro Folgamma mellett algát kezdtem szedni, és 1 hónap szedés után minden értékem rendeződött.. Vasam 3-ról 18-ra ment fel, hemoglobin 84-ről 130-ra..
2015. júl. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!